Hej!


Jag heter Jessika Berglund och är författare och tecknare/illustratör. Det betyder att jag ritar och skriver sådant som ska vara i böcker. Dessutom målar jag, allt hänger ihop, allt är berättelser, ett och annat är konst.

 
 
En annan sak jag gör är samla på natursaker. Det är nog ett konstprojekt? Eller är det ett sätt att lära mig mer om naturen? Kanske kan jag helt enkelt inte låta bli och nu när jag är vuxen gör jag som jag vill. När Naturmorgons reporter frågade beskrev jag samlandet såhär.
Någon som också samlar är Skrutt. Mer om detta kan du läsa här.  
 
Jag gör författarbesök i första hand i förskolan, åk f-3 och i särskolan. Information om mina olika workshops hittar du här.
Du som vill boka ett besök gör det via Författarförmedlingen. Men självklart är du välkommen att ställa frågor direkt till mig!
berglundjessika(snabel-a)gmail.com
Jag fakturerar enligt Författarcentrums rekomendationer. I Västra Götalands Län kan bokare söka arrangörsstöd som täcker en avsevärd del av kostnaderna.