Hej!


Jag heter Jessika Berglund och är författare och tecknare/illustratör. Det betyder att jag ritar och skriver sådant som ska vara i böcker. Dessutom målar jag, allt hänger ihop, allt är berättelser, ett och annat är konst.
Jag gör författarbesök i första hand i åk f-4. Information om mina olika workshops hittar du här.
Du som vill boka ett besök gör det via Författarförmedlingen. Men självklart är du välkommen att ställa frågor direkt till mig!
berglundjessika(snabel-a)gmail.com
Jag fakturerar enligt Författarcentrums rekomendationer. I Västra Götalands Län kan bokare söka arrangörsstöd som täcker en avsevärd del av kostnaderna. 
 
Nu kommer våren, åh det är härligt! Mitt i all världens elände växer det ändå här och var. Inte bär kanske, men nässlor och maskrosblad... Och jag är fortfarande väldigt glad åt sommarens småbarnsbok på Lilla Piratförlaget!  
Joni plockar ALLA bär heter den. Jag älskar att plocka bär och det gör Joni också, särskilt när han får gå till skogen med Kalle och Vincent. Men oj, vart tog de vägen?

 


En viktig sak jag gör är samla på natursaker. Det är nog ett konstprojekt? Eller så är det  ett sätt att lära mig mer om naturen? Eller så kan jag helt enkelt inte låta bli och nu när jag är vuxen gör jag som jag vill. Hur som helst tar jag alltid med några riktigt fina saker när jag åker på skolbesök! När Naturmorgons reporter frågade beskrev jag samlandet såhär.
 Någon som också samlar är Skrutt. Mer om detta kan du läsa här.